Een bruiloft is een dag vol vrienden en dierbaren, een onbekend persoon uitnodigen voelt misschien wat vreemd. Daarom vind ik het erg belangrijk om van tevoren af te spreken en jullie wensen voor de bruiloft te leren kennen. Hierdoor is het ook gemakkelijk om tijdens de bruiloft op de achtergrond te verdwijnen, ik wil natuurlijk niet dat jullie je ongemakkelijk voelen door mijn aanwezigheid. Tijdens de grote dag vertel ik het verhaal van jullie bruiloft en jullie liefde. Dit verhaal begint al bij het aantrekken van de jurk. Ook hier ben ik net als in mijn kunstprojecten op zoek naar authentiek en intiem beeld. Ik ga op zoek naar de kern en ensceneer niets. Op de dag dat jullie de liefde vieren met familie en vrienden, leg ik niet alleen jullie vast, maar ook jullie vrienden en familie om jullie heen. 


Iedere bruiloft waar ik kom is opnieuw een feestje, een dag gevuld met liefde. Het is ontzettend bijzonder om getuige te mogen zijn van de mooiste dag van jullie leven.

De mooiste momenten leg ik vast en ik zorg ervoor dat het verhaal voor altijd na te vertellen is in beeld. Misschien binnenkort jullie verhaal!


Recensies

Recensies

“Malou is een professionele fotograaf die je op je gemak laat voelen. Tijdens de trouwdag hebben we niet eens gemerkt dat ze er was. Dit merkten gasten ook op. Toch staan alle belangrijke momenten prachtig op de foto en staan de gasten er ook mooi op. De vele foto's zijn super nabewerkt en kregen we erg snel op gestuurd. Bedankt Malou!”


Mijn stijl in 3 woorden

Liefdevol


DocumentairAuthentiekIk kijk er naar uit jullie te ontmoeten!