Een bruiloft is een dag vol vrienden en dierbaren, een onbekend persoon uitnodigen voelt misschien wat vreemd. Daarom vind ik het erg belangrijk om van tevoren af te spreken en jullie wensen voor de bruiloft te leren kennen. Hierdoor is het ook gemakkelijk om tijdens de bruiloft op de achtergrond te verdwijnen, ik wil natuurlijk niet dat jullie je ongemakkelijk voelen door mijn aanwezigheid. Tijdens de grote dag vertel ik het verhaal van jullie bruiloft en jullie liefde. Dit verhaal begint al bij het aantrekken van de jurk. Ook hier ben ik net als in mijn kunstprojecten op zoek naar authentiek en intiem beeld. Ik ga op zoek naar de kern en ensceneer niets. Op de dag dat jullie de liefde vieren met familie en vrienden, leg ik niet alleen jullie vast, maar ook jullie vrienden en familie om jullie heen. 


Iedere bruiloft waar ik kom is opnieuw een feestje, een dag gevuld met liefde. Het is ontzettend bijzonder om getuige te mogen zijn van de mooiste dag van jullie leven.

De mooiste momenten leg ik vast en ik zorg ervoor dat het verhaal voor altijd na te vertellen is in beeld. Misschien binnenkort jullie verhaal!


Recensies

Recensies

“Malou maakt geen standaard bruidsfoto’s, maar fotografeert de momenten zoals ze zijn en zoals ze komen. We hebben gedurende de dag eigenlijk niets van haar gemerkt. Klinkt misschien een beetje gek, maar daar waren we super blij mee. Ze was op ieder moment waar ze wezen moest. En omdat alles zo vanzelf leek te gaan hebben we ons daar geen moment druk op gemaakt. Malou je bent een topper! Blijf zoals je bent!”


Mijn stijl in 3 woorden

Liefdevol


DocumentairAuthentiekIk kijk er naar uit jullie te ontmoeten!