Een bruiloft is een dag vol vrienden en dierbaren, een onbekend persoon uitnodigen voelt misschien wat vreemd. Daarom vind ik het erg belangrijk om van tevoren af te spreken en jullie wensen voor de bruiloft te leren kennen. Hierdoor is het ook gemakkelijk om tijdens de bruiloft op de achtergrond te verdwijnen, ik wil natuurlijk niet dat jullie je ongemakkelijk voelen door mijn aanwezigheid. Tijdens de grote dag vertel ik het verhaal van jullie bruiloft en jullie liefde. Dit verhaal begint al bij het aantrekken van de jurk. Ook hier ben ik net als in mijn kunstprojecten op zoek naar authentiek en intiem beeld. Ik ga op zoek naar de kern en ensceneer niets. Op de dag dat jullie de liefde vieren met familie en vrienden, leg ik niet alleen jullie vast, maar ook jullie vrienden en familie om jullie heen. 


Iedere bruiloft waar ik kom is opnieuw een feestje, een dag gevuld met liefde. Het is ontzettend bijzonder om getuige te mogen zijn van de mooiste dag van jullie leven.

De mooiste momenten leg ik vast en ik zorg ervoor dat het verhaal voor altijd na te vertellen is in beeld. Misschien binnenkort jullie verhaal!


Stap 1 is het inplannen van een kennismakingsgesprek, jullie zijn van harte welkom bij mij thuis. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten ♡


Recensies

“Malou is een professionele fotograaf die je op je gemak laat voelen. Tijdens de trouwdag hebben we niet eens gemerkt dat ze er was. Dit merkten gasten ook op. Toch staan alle belangrijke momenten prachtig op de foto en staan de gasten er ook mooi op. De vele foto's zijn super nabewerkt en kregen we erg snel op gestuurd. Bedankt Malou!”

“Malou maakt geen standaard bruidsfoto’s, maar fotografeert de momenten zoals ze zijn en zoals ze komen. We hebben gedurende de dag eigenlijk niets van haar gemerkt. Klinkt misschien een beetje gek, maar daar waren we super blij mee. Ze was op ieder moment waar ze wezen moest. En omdat alles zo vanzelf leek te gaan hebben we ons daar geen moment druk op gemaakt. Malou je bent een topper! Blijf zoals je bent!”

“Malou ziet de mensen door haar camera heen, ze is scherp in het observeren en weet precies het moment te pakken. Ik heb nog nooit zulke mooie en stralende foto’s van ons samen gehad.”

“Wij zijn bij verschillende fotografen langs geweest maar voor ons sprong Malou haar stijl van fotograferen er bovenuit. Malou is een fotograaf die op de achtergrond blijft, je hebt niet door dat ze aanwezig is en achteraf krijg je een prachtig beeld van de dag.”

“Malou is is erg ontspannen en rustig, een prettig persoon om mee te communiceren, ze heeft echt geluisterd naar onze wensen. Malou is aanwezig, maar op een bijzonder subtiele manier. Dan krijg je de meest spontane foto's, wat wij ontzettend waardevol vinden. Helemaal blij!”

“Malou is heel rustig en professioneel, we hebben amper gemerkt dat ze op onze bruiloft aanwezig was, waardoor we ongestoord hebben genoten. Ze heeft veel spontane foto's genomen van de verschillende gebeurtenissen waardoor je een mooie documentaire-achtige feeling krijgt en je de dag weer opnieuw beleeft als je de foto's bekijkt.”

“Malou is een fijn persoon en ze maakt gewoon hele mooie foto’s op een professionele manier. Tijdens het fotomoment neemt ze de tijd voor je. Ze beweegt zich stilletjes door de dag heen en je merkt bijna niet dat ze aanwezig is.”

“We zochten iemand die kleine momenten goed kan vastleggen. Het kleurgebruik en stijl van fotograferen sprak ons meteen aan. Malou is een lieve, rustige en gedreven vrouw en dat is top op zo’n dag die vaak toch best spannend is. Ze luistert goed naar je wensen en komt zelf ook met ideeën. Het fotomoment was helemaal niet geforceerd maar verliep erg natuurlijk. Malou is erg fijn in de omgang. Ze neemt echt de tijd voor foto’s en kijkt goed naar het totaal plaatje.”


Mijn stijl in 3 woorden

Liefdevol


DocumentairAuthentiek