Algemene voorwaarden


Zoals bij ieder bedrijf heeft ook Malou van den Berg fotografie algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zorgen ervoor dat we weten wat we aan elkaar hebben en er zo geen verwarring kan ontstaan. 


Deze voorwaarden zijn geldig vanaf 11 januari 2021 tot heden.


I. Algemene zaken

– Door een fotoshoot te plannen bij Malou van den Berg, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

– Malou van den Berg is niet aansprakelijk voor materiële en/of immateriële schade tijdens een fotoshoot.

– Malou van den Berg stelt zich niet aansprakelijk voor het leveren van minder goede foto’s dan verwacht door invloed van onvoorziene omstandigheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: het weer, het niet opvolgen van instructies etc.

– Het is niet toegestaan foto’s van Malou van den Berg, in welke vorm dan ook, aan te passen en deze op internet te plaatsen. (geen filters en niet bijsnijden) 

– De aangeleverde foto’s mogen geplaats worden op internet mits naamsvermelding. 

   (Malou van den Berg  -  www.delamontagnebruidsfotografie.com)

– Malou van den Berg ontleent geen rechten aan het maken van fouten op deze website. De website mag dan ook ten alle tijden veranderd worden.

– Malou van den Berg aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van (beeld)informatie die op deze site wordt verstrekt.


II. De foto’s

– Tarieven van fotoshoots, producten en afspraken kunnen ten alle tijden aangepast worden. Indien er reeds afspraken zijn gemaakt, gelden deze. 

– Malou van den Berg bewaard de onbewerkte foto’s voor maximaal acht weken. Bewerkte foto’s worden wel bewaard. Malou van den Berg is niet aansprakelijk voor het ‘verliezen’ van foto’s door onvoorziene omstandigheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een computer crash. 

– Foto’s op de website van Malou van den Berg mogen niet gekopieerd worden zonder toestemming van de fotografe.

– Malou van den Berg kan niet aansprakelijk worden gesteld voor kleurverschillen die kunnen optreden bij het afdrukken van foto’s bij andere bedrijven dan bij Malou van den Berg.


III. Kosten

– De fotoshoot wordt voor het ontvangen van de foto’s betaald aan Malou van den Berg.

– Het is niet toegestaan om foto’s betaald of onbetaald door te geven aan andere bedrijven zonder daar toestemming voor te hebben van Malou van den Berg.


IV. Annuleringsvoorwaarden

– Annulering van de fotoshoot kan via de e-mail, Facebook Messenger, What’s app, telefonisch of in ‘real life.’

– Annulering is alleen mogelijk op het moment dat Beeldend Floor de annulering een gegronde reden vindt. Een gegronde rede is bijvoorbeeld: ziekte of overlijden. “Ik zie er vanaf” is dat niet.

– Wordt de fotoshoot korter dan een week voor de geplande fotoshoot zonder gegronde reden afgezegd, worden er kosten in rekening gebracht. Dit zal een percentage zijn van 50% van de afgesproken prijs voor de fotoshoot.

– Malou van den Berg heeft het recht de fotoshoot met gegronde reden te annuleren. Maar, zal altijd haar best doen de fotoshoot door te laten gaan of eventueel vervanging te regelen.


V. Privacy

– Malou van den Berg zal in geen geval zonder toestemming persoonlijke gegevens door geven aan derden of openbaar maken.


Bij het boeken van een fotoreportage, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Malou van den Berg maakt gebruik van de algemene voorwaarden van DuPho welke je hier kunt bekijken of kunt downloaden.