Fotografie is magisch.

Het bevriezen van tijd, een verhaal vertellen en van momenten dierbare herinneringen maken,

vind ik het mooiste wat er is.


Mijn naam is Malou van den Berg, ik ben 35 jaar en ik woon samen met mijn man Stijn, dochter Rosie en hond Kees in Leuth (naast Nijmegen).

In 2023 zijn wij verhuist van Rotterdam Centrum naar een oude boederij en mijn moeder is mee verhuist en die woont naast ons.

We verlangde naar een minder gehaast leven, met familie, dicht bij de natuur.


In 2016 ben ik afgestudeerd als beeldend kunstenaar aan de kunstacademie in Rotterdam en ik heb sindsdien een eigen bedrijf.

Beeld maken/fotografie is vanzelfsprekend, mijn tweede natuur. Er is weinig wat ik liever doe.


Ik hou ervan om samen te zijn met mijn gezin en met mijn vrienden, te genieten van samen zijn. Ik hou van de natuur, kamperen, reizen en dieren. Koffie als ik wakker word en rode wijn in het weekend.

Graag sta ik stil bij de kleine dingen die mij gelukkig maken, ik heb niet veel nodig.


Fotografie is voor mij een manier om mijzelf te uiten, dingen te verwerken en te relativeren. Naast bruidsfotograaf ben ik ook documentair fotograaf en vertel ik verhalen van mensen, vaak met een maatschappelijk thema.

Ik hou van authentiek en intiem beeld wat betekenis heeft en ik word heel gelukkig van het vastleggen van liefde, dat blijft het allermooiste.

Wil je meer zien van mijn documentaire en mijn commerciële fotografie? Bekijk dan mijn website:www.malouvandenberg.com“Waar liefde is, is leven”