Bruidsfotograaf in Nijmegen: De la Montagne bruidsfotografie


Jullie Liefdesverhaal Vastgelegd met liefde

Welkom bij de la Montagne bruidsfotografie, jouw betrouwbare bruidsfotograaf in Nijmegen en omgeving. Ik ben gepassioneerd over het vastleggen van liefdesverhalen en dierbare momenten. Mijn stijl is gebaseerd op journalistiek: ik leg de dag vast zoals deze zich ontvouwt, met oog voor detail en emotie. Mijn stijl is filmisch en ik ben altijd op zoek naar esthetisch beeld. Ik hou van een ontspannen sfeer tijdens jullie trouwdag en ik doe mijn best om jullie op je gemak te stellen. Ik beweeg mij onzichtbaar door jullie trouwdag heen. Ik krijg vaak te horen: We merkte niet dat je aanwezig was. Dat is normaal niet echt een compliment, maar als bruidsfotograaf in Nijmegen hoor ik dit graag. Zo krijg ik namelijk de mooiste en puurste momenten gevangen op beeld. Een naslagwerk van jullie bruiloft is een erfstuk voor jullie eventueel kinderen en kleinkinderen!


Wat maakt mijn bruidsfotografie uniek?

  • Authenticiteit: Ik leg jullie vast zoals jullie zijn, puur en echt. Geen geforceerde poses, maar spontane momenten.
  • Achter de Schermen: Ik bevind me vaak op de achtergrond, onzichtbaar voor jullie en jullie gasten, om de essentie van de dag vast te leggen.
  • Details: Ik zoek naar de kleine details die jullie bruiloft uniek maken: de locatie, kleding, en vormgeving.
  • Liefde: Mijn fotoreportages zitten vol met liefde.


Waarom kiezen voor De la Montagne bruidsfotografie?

  • Authentiek: Door mijn achtergrond aan de kunstacademie heb ik mijn eigen fotografie stijl ontwikkeld. Documentair, ontspannen en mooi.
  • Tijdloos: Er zijn altijd veel trends binnen de bruidsfotografie. Daar probeer ik ver weg van te blijven, want: trends komen en gaan. Mijn stijl is tijdloos; geen geel gras of een oranje huidskleur. Mijn kleuren zijn realistisch, maar wel aangepast om een mooie filmische sfeer te voelen als jullie je bruidsfoto's bekijken.
  • Meer dan Bruidsfotografie: Ik sta aan jullie zijde tijdens jullie bruiloft. Ik geef advies over fotolocaties, wat te doen bij slecht weer en tijdsplanning. Ik ben inmiddels een expert op bruiloftsgebied en ik vind het leuk om met jullie mee te denken.
  • Ontspannen Sfeer: Ik zorg ervoor dat jullie je prettig en ontspannen voelen tijdens het fotomoment en de rest van jullie bruiloft.

Contact en Boekingen

Benieuwd naar mijn werk? Neem een kijkje op mijn website voor voorbeelden van mijn bruidsfotografie in Gelderland. Laten we samen jullie liefdesverhaal vastleggen! Neem contact met mij op voor meer informatie en beschikbaarheid.


Malou van den Berg - De la Montagne bruidsfotografie