Mijn naam is Malou van den Berg, afgestudeerd als beeldend kunstenaar aan de kunstacademie in Rotterdam. Ik woon in Rotterdam en heb een vriend Stijn. 

 

Naast fotografie is reizen een van mijn grootste passies en ben ik meerdere malen naar Azië geweest. Ook hou ik van kamperen, daarvoor ga ik iedere zomer naar Zuid-Frankrijk naar een camping midden in de natuur, de perfecte plek om helemaal tot rust te komen.

Fotografie is voor mij een manier om mijzelf te uiten, te verwerken en te relativeren. Ik ben een documentair fotograaf en ik vertel verhalen van mensen, mijn fotografie is vaak met een maatschappelijk thema. Ik hou van authentiek en intiem beeld wat betekenis heeft. Wil je meer zien van mijn documentaire fotografie? Bekijk dan mijn website www.malouvandenberg.com.

 
 

Een bruiloft is een dag vol vrienden en dierbaren, een onbekend persoon uitnodigen voelt misschien wat vreemd. Daarom vind ik het erg belangrijk om van tevoren af te spreken en jullie wensen voor de bruiloft te leren kennen. Hierdoor is het ook gemakkelijk om tijdens de bruiloft op de achtergrond te verdwijnen, ik wil natuurlijk niet dat jullie je ongemakkelijk voelen door mijn aanwezigheid.

Tijdens de grote dag vertel ik het verhaal van jullie bruiloft. Dit verhaal begint al bij het aantrekken van de jurk. Ook hier ben ik net als in mijn kunstprojecten op zoek naar authentiek en intiem beeld. Ik ga op zoek naar de kern en ensceneer niets. Op de dag dat jullie de liefde vieren met familie en vrienden, leg ik niet alleen jullie vast, maar ook de meest dierbaarste mensen om jullie heen.

Iedere bruiloft waar ik kom is opnieuw een feestje, een dag gevuld met liefde. Het is ontzettend bijzonder om getuige te mogen zijn van de mooiste dag van iemands leven. De mooiste momenten leg ik vast en ik zorg ervoor dat het verhaal voor altijd na te vertellen is in beeld. Misschien binnenkort jullie verhaal.

 

Bruidsfotografie

€1.299

Een belangrijk onderdeel van documentaire fotografie is het vastleggen van een compleet verhaal, van begin tot einde. Om deze ervaring soepel te laten verlopen met een mooie selectie bewerkte foto’s reken ik een vast bedrag.

bruidsfotografie bevat

  • Voorafgaand een kennismakingsgesprek 
  • Bruiloft fotograferen (8 uur)
  • Selectie en nabewerking van foto's
  • Een selectie van minimaal 250 foto's
  • Levering van foto's per USB stick
  • Optioneel een handgebonden trouwboek (niet in de prijs inbegrepen)

Achteraf is het mogelijk om een selectie van foto's na te bestellen.

Trouwen jullie in het buitenland? Dan reken ik mijn normale tarief + reis- en verblijfkosten.


Interesse?

Naam *
Naam