Waarom is bruidsfotografie Rotterdam zo belangrijk?

Denk goed na over wat voor soort bruidsfotograaf Rotterdam je wil!

Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen van je leven en je hebt een goede bruidsfotograaf Rotterdam nodig om alle momenten en details vast te leggen.

Een professionele bruidsfotograaf Rotterdam maakt gebruik van hoogwaardige apparatuur, hun ervaring en talent om de bijzondere sfeer van uw grote dag vast te leggen. U kunt er zeker van zijn dat ik op uw bruiloft kom om mooie foto's te nemen, ik laat mij niet afleiden door te pratende gasten en ik voel mij comfortabel midden in de kerk/trouwlocatie te staan om de mooiste foto’s te nemen van jullie. Ik kan met lastige lichtsituaties werken en ik weet precies in wat voor licht jullie het mooist zijn.

U kunt natuurlijk ook een van uw gasten vragen om te fotograferen op de grote dag. Zij kunnen zich natuurlijk technisch voorbereiden, maar ze hebben niet de ervaring die een professionele bruidsfotograaf Rotterdam wel heeft.

Bruidsfotografie is iets wat ik bijzonder graag doe, het vastleggen van momenten, kleuren, details en emoties. Dat is wat het doel van de bruidsfotografie Rotterdam, toch? Bruidsfoto’s zijn bedoeld om een verhaal te vertellen, het vastleggen van het begin van een nieuw leven en de meest bijzondere momenten van de dag, zodat elke keer als je kijkt naar je foto's, je de bruiloft herbeleefd.

Omdat u veel geld investeert in een bruidsfotograaf Rotterdam moet je deze vertrouwen, er moet een klik zijn met je bruidsfotograaf Rotterdam. Ik blijf op de achtergrond en werk hard met heel veel plezier. En dat is waarom je mij inhuurt, toch?

Sommige foto’s zoals de eerste dans of aansnijden van de taart zijn gepland en staan vast, maar juist de momenten daarvoor of daarna zijn heel kostbaar. Alleen een professionele bruidsfotograaf Rotterdam weet deze te vangen.

Ik wil graag met je doornemen waarom het belangrijk is een professionele bruidsfotograaf Rotterdam in te huren en niet een vriend of een buurman die ook fotografeert.

Ik hoor en zie veel horror verhalen over bruidsparen die een niet professionele bruidsfotograaf Rotterdam in hebben gehuurd.

www.delamontagnebruidsfotografie.com

www.delamontagnebruidsfotografie.com

Sommige bruidsparen kiezen ervoor om het een vriend te laten doen, of kennen iemand met een goede camera, of we laten de gasten zelf de foto’s nemen. Dit zijn allemaal opties en zijn vooral om geld te besparen, maar op de lange termijn kan ik garanderen dat je teleurgesteld zal zijn. Uiteindelijk zijn de foto's de enige blijvende herinnering van deze grote dag, en als ze dan tegen blijken te vallen, kan dit een doorn in het oog zijn.

Als een bruidspaar begint met het plannen van een bruiloft en het zoeken naar een bruidsfotograaf Rotterdam zullen waarschijnlijk het prijskaartje erg hoog vinden; ‘zij doen 1 dag werk en verdienen geld voor 1 week’ of ‘hun taak is heel simpel’. Maar niets is minder waar. Voorafgaand aan de bruiloft heeft een bruidsfotograaf Rotterdam een gesprek met het bruidspaar om zich voor te stellen, vragen te beantwoorden en jullie wensen aan te horen. Daarna is er nog telefonisch/mail contact voor de grote dag. Op de dag zelf werkt een bruidsfotograaf Rotterdam minimaal 8 uur en vaak zonder pauze om niets te missen van jullie grote dag. Na de grote dag is het de taak van de bruidsfotograaf Rotterdam om door duizenden beelden heen te gaan en deze uit te zoeken tot er een mooie selectie overblijft. Daarna begint de afwerking van de foto’s. Dit alles kost enorm veel tijd, u kunt denken aan 2 a 5 dagen. Naast de tijd die er geïnvesteerd wordt door een bruidsfotograaf Rotterdam, gaat er een berg geld in de apparatuur zitten; flitsers, lampen, lenzen, een dure body, camera tas, geheugenkaarten, batterijen en verzekeringen. Al met al is bruidsfotografie niet goedkoop, want het is niet goedkoop een bedrijf op te zetten en winstgevend te krijgen.

4 redenen waarom je een voor professionele bruidsfotograaf Rotterdam moet kiezen:

1. Een goede bruidsfotograaf Rotterdam is meer dan alleen een mooie camera, het is in mijn geval 4 jaar lang, 40 uur in de week keihard werken om mijn diploma te halen. Hierdoor weet ik altijd een mooi beeld te maken.

2. Ik weet hoe de dag gaat verlopen, dit is ervaring. Ik weet hierdoor precies hoe ik emotie kan vastleggen. Een troste moeder, een traan van een vader en een lachende vriendgroep. Dit zijn de kostbaarste momenten en die wil je nooit meer vergeten.

3. Een professionele bruidsfotograaf Rotterdam weet raad met verschillende licht situaties. Donkere kamers, zonlicht en wolken dit is geen probleem voor mij.

4. Ik heb ervaring met verschillende emoties die voorkomen op jullie grote dag en geef de ruimte om je dit op je eigen manier te laten verwerken. Je kan mij altijd aanspreken, roepen of wegsturen. Het is jullie dag en ik pas mij aan.

Nog een paar redenen waarom een bruidsfotograaf Rotterdam echt een must is:

- iemand die geen professionele apparatuur heeft, zal ook geen back-up apparatuur hebben. Mocht er een camera sneuvelen, kan deze altijd direct vervangen worden. Zo werkt het ook met bijvoorbeeld geheugenkaarten en batterijen.

- een professionele bruidsfotograaf Rotterdam heeft verstand van licht en heeft kennis over de camera, dit is noodzakelijk op een bruiloft.

- mocht de bruidsfotograaf Rotterdam plots ziek zijn, dan kan iemand die een professional is iemand bellen uit zijn netwerk om hem te vervangen.

- een professionele bruidsfotograaf heeft een verzekering in geval van een ongeluk.

- als je een professionele bruidsfotograaf Rotterdam inhuurt ben je zeker dat hij of zij op het juiste moment op de juiste plaats is. Dit kan alleen door ervaring. Een amateur kan misschien heel mooi landschappen fotograferen, maar ook groepsportretten? Of detail foto’s? Tussenmomenten?

Ik heb genoeg redenen genoemd waarom het huren van een professionele bruidsfotograaf Rotterdam noodzakelijk is! Ik hoop snel van u te horen!